Over ons

Marvin Grell

 

Wie zijn wij?

Avalanche design is een eenmanszaak opgericht door Marvin Grell.
Marvin heeft al bijna 20 jaar werkervaring op het gebied van design en internet.
Hij is begonnen als Webmaster/Webdesigner in 1999 bij VIA net works (voormalig bART ISP). In 2001 ging hij verder als (Senior) Multi Media Designer bij C-K Interactive.
In het pand zat destijds ook Greenwood Varossieau die bekend waren van o.a. de KLM zwaan en Mazda de kleinste 6 cilinder reclames.
Samen met Greenwood Varossieau werd ook veel mee samengewerkt om tot een 'perfecte' communicatie in woord en design te komen.

In 2003 werkte Marvin als Webmaster/Webdesigner voor ID&T (grootste dance evenementen bureau ter wereld) en in 2005 is hij intern doorgeschoven naar SLAM!FM om de eerste website te realiseren (design en techniek). In 2006 richtte hij een platform op dat Sensation White voor de eerste keer live mocht streamen. Vanaf 2007 is hij werkzaam bij Every Angle waar hij Creative Art Director en Webmaster is (verantwoordelijk voor al het digitale en print materiaal en de look & feel van het product).

Dit is de perfecte combinatie van een 'vaste baan' en een eigen bedrijf.

Voor meer info neem contact met ons op via het contact formulier of via +31 624239314 (Ook via Whatsapp)

 

Visie

Het internet is de laatste jaren in rap tempo uitgebreid en is niet alleen maar het uithangbord in het bedrijfsleven geworden.
Waar vroeger alles om drukwerk draaide qua marketing, is het internet al jaren het belangrijkste communicatie middel.
Uiteraard is drukwerk nog steeds belangrijk, omdat hier vaak een goed eerste contact moment kan liggen zoals een visitekaartje, flyer etc.

 

Websites blijven ook continu door ontwikkelen, zo wordt er nu veel gebruik gemaakt van strakke blokken met veel lucht (wit ruimte) omdat alles mobile proof (responsive/adaptable) moet zijn.
De cijfers liegen er dan ook niet om. 52% van de internet gebruikers zoekt via mobiel. 28% van de mobiele gebruikers geeft al pratend (Bijv. Siri) zoekopdrachten aan zijn telefoon.

Een site die niet mobile proof is op dit moment mist een enorme potentiele markt.

Expertise

Design

Photoshop, Illustrator, In-Design.

Development

HTML, CSS en PHP

CMS

Zelf je site beheren zonder enige kennis dmv WordPress of custom made CMS.

SEO/SEA

Advies over optimalisatie van je website om beter gevonden te worden.

Testimonials

“Bij het maken van een nieuwe website komt veel kijken en dan wil je graag alle zorgen uit handen geven. Bij Marvin heb ik dit gevoel gehad! Hij legt alle mogelijkheden duidelijk en met veel passie uit. Erg tevreden over het eindresultaat en kan hem daarom warm aanbevelen!”
Rober Geijp Balance by hands
“Super om met zoveel ervaring samen te werken! Marvin bouwt niet alleen mooie sites, hij weet ook goed je boodschap daarin uit te laten blinken.”
Harry Mulder Millicade

“Marvin is heel fijn om mee samen te werken. Hij werkt snel en legt alles erg goed uit waar hij mee bezig is.”

Erik van den Heuvel Eigenaar Van den Heuvel Financial Services

Portfolio